Wat onze klanten over ons vertellen

Ervaringen van klanten die je voorgingen

Klanten vertellen...

Hostellerie Horst

Thera Oortman van Hostellerie Horst: “Eind 2018 hebben we een oude smederij omgetoverd tot een warme en moderne overnachtingsmogelijkheid in Horst voor zowel de zakelijke als de recreatieve gast met in totaal 9 ruime kamers. Destijds waren we op zoek naar een betrouwbare partner die het netwerk en de wifi verbindingen voor ons kon aanleggen. Hierbij zijn we uitgekomen bij WifiVakman.” 


“Na duidelijk overleg met Jasper en Sam over de mogelijkheden en kosten hebben we besloten dat WifiVakman deze werkzaamheden voor ons kon uitvoeren. De installatie is prima verlopen, alles is vakkundig en netjes aangelegd en Jasper kwam alle afspraken keurig na. Sindsdien hebben we nooit problemen gehad met ons netwerk en onze gasten zijn ook tevreden, wat natuurlijk het belangrijkste is.“


www.hostelleriehorst.nl

"De installatie is prima verlopen, alles is vakkundig en netjes aangelegd."

Hostellerie
Camping

Klanten vertellen...

Camping de Smal

”Wij waren voor onze camping op zoek naar een Wifi installateur die het netwerk in orde kon maken voor onszelf en onze gasten. We hebben goed contact gehad via zowel mail als telefoon en na een informerend gesprek en een nette en transparante offerte hebben we besloten met WifiVakman in zee te gaan.” 

 

“De installatie kon al op korte termijn uitgevoerd worden, wat voor ons een pré was. De installatie is uitgevoerd door Joey. In het begin waren er wat opstartprobleempjes, maar deze zijn goed en snel opgelost. Er wordt door de medewerkers van WifiVakman ook goed meegedacht, om zo tot de beste oplossing te komen. Al met al zijn we zeer tevreden, ze hebben goede vakkennis en denken nét dat stapje verder. Wij raden WifiVakman dan ook aan”. 

 

www.desmal.nl

"De installatie kon al op korte termijn uitgevoerd worden, wat voor ons een pré was."

Klanten vertellen...

In Front Solutions

Rob van Houtum van In Front Solutions, een dynamisch engineeringsbureau uit Horst : “In 2018 zijn wij gestart in ons nieuwe kantoorpand in Horst. Na intensief overleg met
Jasper en Erik hebben we snel een duidelijke offerte ontvangen en besloten het gehele netwerk in handen van WifiVakman te leggen.  De installatie is volgens afspraak uitgevoerd, waarbij alle afspraken netjes zijn nagekomen. De mannen van WifiVakman denken mee in goede en betaalbare oplossingen.

 

www.infrontsolutions.nl

"De installatie is volgens afspraak uitgevoerd, waarbij alle afspraken netjes zijn nagekomen."

Vergadering
Vergaderruimte

Klanten vertellen...

Kronenbergerhof

Jan Eijsbouts van Kronenbergerhof:” Na een bezoek aan de verbouw locatie van Groepsaccommodatie Kronenberg voor advies en de technische opname hebben we een overzichtelijke offerte ontvangen. De offerte is op het kantoor van WifVakman mondeling besproken en toegelicht. De installatie is volgens planning uitgevoerd, op tijd en uur, inclusief wat meerwerk vanwege het aansluiten van enkele vaste internet punten en het controleren van het vaste netwerk dat door derden was aangelegd.” 

 

“WifiVakman is alle afspraken netjes nagekomen en er is goed advies gegeven en degelijk materiaal gebruikt. Alles functioneert goed, ondanks dat we thans in het buitengebied van Kronenberg nog een zeer trage traditionele KPN-bekabeling hebben. We kijken uit naar de glasvezel die op korte termijn wordt aangelegd, dan kunnen onze gasten het netwerk optimaal gaan gebruiken.

 

www.kronenbergerhof.eu

"Alles functioneert goed, ondanks dat we nog een trage traditionele KPN-bekabeling hebben."

[sapc_checker list-select='regio']