Waarom kiest u voor WifVakman.nl

Veel ICT bedrijven leggen Wifi netwerken aan.  Dit doen wij natuurlijk ook, maar de aanleg is slechts een klein onderdeel van onze werkzaamheden. Wij geloven erin dat je pas een goed netwerk kunt aanleggen als je de situatie in kaart hebt gebracht. Dit is een essentieel onderdeel van ons vak. Pas als alles duidelijk is, inclusief eventuele stoorzenders of materialen die het signaal beinvloeden, geven wij een advies. U mag dan ook een gedegen en duidelijk advies van ons verwachten. Besluit u vervolgens om WifVakman uw nieuwe of verbeterde netwerk te laten aanleggen, dan houden onze werkzaamheden ook niet op als wij het netwerk hebben geplaatst en uitgebreid getest.

Wij monitoren uw netwerk, waardoor we eventuele problemen vaak al signaleren voordat u in de gaten heeft dat er iets mis is. Hierop ondernemen wij actie. Naast deze monitoring wordt uw appratuur regelmatig op afstand geüpdate en bieden wij een vervangingsservice bij eventuele defecte apparatuur.

Goed onderhoud voorkomt namelijk oponthoud.

 

Netwerk aanleggen

Of u nu gaat verhuizen, een nieuw bedrijfspand laat bouwen of uw huidige boerderij wil voorzien van een goed en stabiel netwerk,  wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden. We kijken samen met u op locatie wat de wensen zijn en zullen daarna een passend voorstel doen.

Klik hier om in contact met ons te komen.