Werken zonder stress en frustraties,
mét goede en snelle wifi

Als ondernemer weet jij hoe belangrijk het is om je zaken goed in orde te hebben. En hoe frustrerend het is als jouw wifi-verbinding je hierbij tegenwerkt. ICT moet gewoon werken. Zodat jij en jouw werknemers ook jullie werk kunnen doen en geen frustraties ervaren hierbij.

 

Een goede, snelle en sterke wifi-verbinding is hierbij essentieel. Niet alleen op kantoor, maar ook vanuit thuis moet iedereen gemakkelijk op de server van het bedrijfsnetwerk kunnen werken. Vooral nu we meer aan het videobellen zijn, is een goede verbinding een basisbehoefte geworden om probleemloos vooruit te kunnen.

Waarom WifiVakman?

WiFi regelen is vandaag de dag geen punt meer: (bijna) iedereen kan het zelf. Grote kans dus dat jij dit zelf hebt aangelegd, je het hebt laten doen door die handige buurjongen of door het ICT-bedrijf op de hoek. Dat werkt prima voor even, maar door alle technische ontwikkelingen veroudert dit aanbod vrij snel. Dit zorgt ervoor dat eventuele wifi-problemen op een gegeven moment niet meer zelf op te lossen zijn.

ICT-bedrijven leggen vaak wel een netwerk aan, maar monitoren vervolgens dit netwerk niet. Hierdoor worden problemen in het netwerk niet gesignaleerd. En rondom technische vragen kan lang niet altijd de gewenste service geleverd worden. Maar jij als ondernemer weet zelf ook dat dit gewoon goed geregeld moet zijn. Dat jouw tijd kostbaar is en je deze beter kunt besteden aan zaken die er voor jou écht toe doen.

Wij zijn WifiVakman en wij hebben alle technische én bouwkundige kennis in huis, die voor jouw (thuis)kantoor nodig is.

Wifivakman

Wat wij doen

Wij sluiten niet alleen stabiele wifi-netwerken aan, maar richten ook jouw werkplek in, werken kabels weg, monitoren het netwerk, voeren onderhoud uit en lossen storingen en defecten meteen op. Daarnaast bieden we een totaalpakket op het gebied van ICT: ook voor zaken als camerabewaking, narrowcasting, 4G-oplossingen en ICT-inrichting ben je bij ons op het juiste adres.

 

Zorg voor een goede bescherming van jouw zakelijke gegevens door het gastennetwerk te scheiden van het zakelijk netwerk, en ga voor een sterke beveiliging en firewall. Wij nemen jou graag alle ICT-gerelateerde zaken uit handen.

 

Onze kracht ligt in het meedenken en zoeken naar een oplossing die geschikt is voor jouw situatie. Zo kan het belangrijk zijn dat naast een goed ens tabiel netwerk op kantoor ook jouw werknemers in het hele huis én de tuin een sterke verbinding hebben. Jouw wifi-probleem is onze uitdaging: wij voeren een goede probleemanalyse en meting uit en leggen een maatwerk netwerk aan. Ons stabiele systeem heeft bijna nooit storingen, maar mocht er tóch iets aan de hand zijn dan is onze WhatsAppdienst altijd bereikbaar. Wij komen langs om het probleem aan te pakken of lossen dit van afstand op.

Wat kunnen wij voor jouw werkplek betekenen?

Alles start met een goede meting. Wij komen graag eens langs om jouw situatie te bekijken.

Wat onze klanten over ons zeggen

In Front Solutions – Rob van Houtum: “De installatie is volgens afspraak uitgevoerd, waarbij alle afspraken netjes zijn nagekomen. De mannen van WifiVakman denken mee in goede en betaalbare oplossingen.”

[sapc_checker list-select='regio']