Kantoor aan huis

Irriteer je je al maanden aan een haperende of trage wifi verbinding in je bedrijf of thuis(kantoor)?
Heb je geen idee hoeveel je kinderen op internet zitten en wil je dit eventueel kunnen monitoren?
Zitten je gasten op je bedrijfsnetwerk, en is een scheiding van netwerken de betere en veiligere oplossing?


Wat heb je al allemaal geprobeerd om dit te verbeteren?

  • Range extenders geplaatst?
  • Apparaten verplaatst?
  • Instellingen van router / modem gewijzigd?
  • Hulp ingeschakeld van een kennis?

Vaak lossen dergelijke aanpassingen je probleem niet op. Een meting van de snelheid en dekking van je netwerk wel. Wij werken niet met hobby oplossingen, maar met degelijke aanpak en materiaal van hoge kwaliteit zorgen we ervoor dat je netwerk optimaal werkt.

Wie zijn wij?

WifiVakman is een team van Wifi specialisten getraind om jouw problemen op te lossen, met jarenlange ervaring in netwerken en overige IT vraagstukken. We verbeteren je netwerk en testen dit uitvoerig.

Zijn we dan klaar?

Nee, dan begint het werk van de WifiVakman pas. Wij geloven namelijk dat je niks hebt aan alleen een goed netwerk, het moet voor de lange termijn optimaal werken. Al onze netwerkapparatuur kan worden gelinkt aan ons monitoringssysteem. Zo signaleren we eventuele problemen in je netwerk vaak al voordat jij ze ontdekt en kunnen we deze snel oplossen.

Wat kost het?

Een kostenoverzicht kunnen we uiteraard pas maken als we meer over je situatie weten. Wil je vrijblijvend overzicht ontvangen? Vul dan ons aanvraagformulier in en ontvang binnen 48 uur een overzicht op maat.

[sapc_checker list-select='regio']