Onbezorgd genieten mét goede en snelle wifi

Als eigenaar van een camping, hotel of accommodatie wens jij jouw gasten hun mooiste verblijf toe. Daarom is het hebben van goede en snelle wifi een USP en een belangrijke service die je jouw klanten kunt bieden.

 

Jouw gasten komen naar je toe om onbezorgd te genieten van hun weekje weg van hun vertrouwde omgeving. Maar ondanks dát is contact met het thuisfront vaak wel gewenst: snel checken op Facebook hoe het met iedereen thuis is, of tóch nog even reageren op die belangrijke werkmail. En in de avond mag heerlijk tot rust komen bij een mooie film of spannende voetbalwedstrijd natuurlijk niet ontbreken, óók op vakantie niet.

 

WifiVakman helpt jou om je gasten een zo mooi mogelijk verblijf te geven.

Waarom WifiVakman?

WiFi regelen is vandaag de dag geen punt meer: (bijna) iedereen kan het zelf. Grote kans dus dat jij dit zelf hebt aangelegd, je het hebt laten doen door die handige buurjongen of door het ICT-bedrijf op de hoek. Dat werkt prima voor even, maar door alle technische ontwikkelingen veroudert dit aanbod vrij snel. Dit zorgt ervoor dat eventuele wifi-problemen op een gegeven moment niet meer zelf op te lossen zijn.

ICT-bedrijven leggen vaak wel een netwerk aan, maar monitoren vervolgens dit netwerk niet. Hierdoor worden problemen in het netwerk niet gesignaleerd. En rondom technische vragen kan lang niet altijd de gewenste service geleverd worden. Een veelgehoord probleem is dat de kwaliteit van de geboden wifi vaak niet goed of stabiel genoeg is, waardoor belangrijke piekmomenten – zoals een voetbalwedstrijd – veel frustraties op kunnen leveren en jullie dit van jullie gasten terughoren.

Wij zijn WifiVakman en wij hebben alle technische én bouwkundige kennis in huis, die voor het wifi-aanbod van jouw camping, hotel of accommodatie nodig is.

Wifivakman

Wat wij doen

Wij sluiten niet alleen stabiele wifi-netwerken aan, maar richten ook jouw werkplek in, werken kabels weg, monitoren het netwerk, voeren onderhoud uit en lossen storingen en defecten meteen op. Daarnaast bieden we een totaalpakket op het gebied van ICT: ook voor zaken als camerabewaking, narrowcasting, 4G-oplossingen en ICT-inrichting ben je bij ons op het juiste adres.

 

Zorg voor een goede bescherming van jouw zakelijke gegevens door het gastennetwerk te scheiden van het zakelijk netwerk, en ga voor een sterke beveiliging en firewall. Wij nemen jou graag alle ICT-gerelateerde zaken uit handen.

 

Onze kracht ligt in het meedenken en zoeken naar een oplossing die geschikt is voor jouw situatie. Zo kan het belangrijk zijn dat naast een goed ens tabiel netwerk op kantoor ook jouw werknemers in het hele huis én de tuin een sterke verbinding hebben. Jouw wifi-probleem is onze uitdaging: wij voeren een goede probleemanalyse en meting uit en leggen een maatwerk netwerk aan. Ons stabiele systeem heeft bijna nooit storingen, maar mocht er tóch iets aan de hand zijn dan is onze WhatsAppdienst altijd bereikbaar. Wij komen langs om het probleem aan te pakken of lossen dit van afstand op.

Wat kunnen wij voor jouw recreatieonderneming betekenen?

Alles start met een goede meting. Wij komen graag eens langs om jouw situatie te bekijken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Hostellerie Horst – Thera Oortman: “De installatie is prima verlopen, alles is vakkundig en netjes aangelegd en Jasper kwam alle afspraken keurig na. Sindsdien hebben we nooit problemen gehad met ons netwerk en onze gasten zijn ook tevreden, wat natuurlijk het belangrijkste is.”

[sapc_checker list-select='regio']