tent

Onbezorgd genieten

Goede en snelle wifi

Als eigenaar van een camping, hotel of accommodatie wens jij jouw gasten hun mooiste verblijf toe. Daarom is het hebben van goede en snelle wifi een USP en een belangrijke service die je jouw klanten kunt bieden.

Jouw gasten komen naar je toe om onbezorgd te genieten van hun weekje weg van hun vertrouwde omgeving. Maar ondanks dát is contact met het thuisfront vaak wel gewenst. Snel checken op Facebook hoe het met iedereen thuis is, of tóch nog even reageren op die belangrijke werkmail. En in de avond mag heerlijk tot rust komen bij een mooie film of spannende voetbalwedstrijd natuurlijk niet ontbreken Oók op vakantie niet.

WifiVakman helpt jou om je gasten een zo mooi mogelijk verblijf te geven.

Wat kunnen wij voor jouw recreatieonderneming betekenen?

Alles start met een goede meting. Wij komen graag eens langs om jouw situatie te bekijken.

Wat wij doen

Wij sluiten niet alleen stabiele wifi-netwerken aan, maar richten ook jouw werkplek in. Daarnaast werken kabels weg, monitoren het netwerk, voeren onderhoud uit en lossen storingen en defecten meteen op. Ook bieden we een totaalpakket op het gebied van ICT. Voor zaken als camerabewaking, narrowcasting, 4G-oplossingen en ICT-inrichting ben je bij ons op het juiste adres.

Zorg voor een goede bescherming van jouw zakelijke gegevens door het gastennetwerk te scheiden van het zakelijk netwerk. Ga Zeker ook voor een sterke beveiliging en firewall. Wij nemen jou graag alle ICT-gerelateerde zaken uit handen.

Onze kracht ligt in het meedenken en zoeken naar een oplossing die geschikt is voor jouw situatie. Zo kan het belangrijk zijn dat naast een goed en stabiel netwerk op kantoor ook jouw werknemers in het hele huis én de tuin een sterke verbinding hebben. Jouw wifi-probleem is onze uitdaging. Wij voeren een goede probleemanalyse en meting uit en leggen een maatwerk netwerk aan. Ons stabiele systeem heeft bijna nooit storingen. Mocht er tóch iets aan de hand zijn dan is onze WhatsAppdienst altijd bereikbaar. Wij komen langs om het probleem aan te pakken of lossen dit van afstand op.

[sapc_checker list-select='regio']