Hieronder kunt u uw gegevens voor ons noteren om een afspraak te maken. Probeer zo duidelijk mogelijk te omschrijven waarvoor u een afspraak wilt maken. Aan de hand van uw bericht nemen wij contact met u op om het in te plannen of geven antwoord op uw vraag. Noteer uw: Naam, adres, woonplaats, telefoon en email adres.Velden met een * zijn verplicht

Snel Antwoord

Vind hier snel een antwoord op uw probleem of vraag.

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag op uw bericht.
Ons kantoor zit in Horst, dit is in Noord Limburg. Wij hebben onze klanten door Zuid-Nederland en werken voor zakelijk en particulier. Ook werken wij op aanvraag bij bedrijven (horeca) in het buitenland zoals bijvoorbeeld Duitsland of België. Onze oplossingen zijn overal inzetbaar én op afstand te beheren. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Informeer gerust.
Dit is lastig te zeggen als wij de situatie niet hebben bekeken, Reden is dat ieder huis, gebouw of locatie anders is en de sterkte van een signaal afhankelijk is van meerdere factoren. Wij van WiFi Vakman bieden oplossingen op maat die niet alleen voor de tijd van nu maar ook voor de toekomst geschikt zijn.
Jazeker, dit is een veelgestelde vraag en kunnen u hier zeker mee helpen. Vul bovenstaand formulier zo volledig mogelijk in, dan kijken wij of wij u op afstand kunnen helpen of een afspraak maken om bij u aan te komen.